АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

 • image

  Ново во ОЛИМПИКО!

  Најновото откритие на Мишелин пристигна и кај нас. Мишелин CrossClimate пневматикот е успешен спој на зимска и летна технологија. Опремете се за сите временски услови само со еден комплет пневматици. Повеќе информации на тел. 3064689...

 • image

  ***** Хотел за гуми *****

 • image

 • image

  *** НАЈНИСКИ ЦЕНИ НА ЗИМСКИ ГУМИ ВО ОЛИМПИКО ***

  https://www.facebook.com/Olimpiko.mk/photos/a.548456598503784.140403.541674562515321/1228677257148378/?l=2fd8683bcf

ОДБЕРЕТЕ ГУМИ СПОРЕД ДИМЕНЗИЈА

Одберете гуми според возило

Направете избор на Michelin гуми за сопственото возило, брзо и едноставно!

Пребарај

КАЛКУЛАТОР НА ДИМЕНЗИИ

Социјални мрежи

Партнери

За нас

Дознајте повеќе за Олимпико, неговите почетоци, развојот во еден од водечките бизниси во регионот...

повеќе

Сервис

Сервисниот дел има најсовремена опрема за монтажа, балансирање и центрирање предница...

повеќе

Совети

Олимпико ви нуди совети за тоа како да го направите вистинскиот избор на гуми за вашето возило...

повеќе

Наши брендови

Пронајдете ги вашите гуми
×